Please Wait a Moment
|
|
X

AkisTiniakos Fishing Store : Άρθρα

HTO : Καλαμαριέρα Ika Hunter
SuperUser Account 1250

HTO : Καλαμαριέρα Ika Hunter

Η σεζόν για τα καλαμάρια και τις σουπιές ξεκίνησε για εμάς τους παράκτιους και η ανανέωση του οπλοστασίου μας είναι ένα από τα κύρια μελήματά μας. Ιδιαίτερα όμως για όποιους ψαρεύουν με ελαφρύ εξοπλισμό οι αποδοτικές καλαμαριέρες είναι ένας πονοκέφαλος που σίγουρα προβληματίζει. Όχι πια! Ηρθαν οι HTO Ika Hunter!
Οι νέες καλαμαριέρες της ΗΤΟ με την ονομασία Ika Hunter είναι εδώ στο κατάστημα του Άκη Τηνιακού, δίνοντάς μας ένα μεγάλο αβαντάζ στο ψάρεμα των κεφαλόποδων. Το μέγεθος που θα τις βρούμε είναι στο 2.5#, ίσως στο καλύτερο μέγεθος για το ψάρεμά τους.
 


Έχει μήκος 10,5 πόντους και είναι κατασκευασμένες από πλαστικό διάφανο σώμα, επενδεδυμένο με ένα ύφασμα σε αραιή πλέξη με πολύ καλή υφή ώστε να μην διστάζει το καλαμάρι όταν το αγκαλιάζει με τα πλοκάμια του. Ένα ατού αυτής της κατασκευής είναι ότι αφήνει να περνά από μέσα της το φως και τα χρώματα του φυσικού περιβάλλοντος, δίνοντάς της μια όψη χαμαιλέοντα!
 


Κατασκευαστικά τώρα στο εμπρός μέρος διαθέτουν ένα σταθερό κρικάκι για σύνδεση με την παραμάνα μας. Στην βάση του δένει το ύφασμα της και ακολουθεί ένα ευμεγέθης κοκκινό-μαύρο μάτι, ευδιάκριτο ανάμεσα στα υπόλοιπα απαλά χρώματα. Από πίσω ακολουθούν τα φτεράκια σε καφέ χρώμα.
 


Από κάτω είναι καλά στερεωμένο το έρμα, με δύο πολύ χρήσιμες τρύπες που μπορούμε να του προσθέσουμε βάρος για χρήση σε ρεύματα ή πιο βαθιά νερά. Στο πίσω μέρος τώρα βρίσκεται μια ανακλαστική ταινία και ακολουθούν τα γκίνια. Διπλά με καμπύλη και καλά ακονισμένα διαθέτουν στο τελείωμα τους μια ανακλαστική βούλα.
 


Το βάρος τους είναι στα 10 γραμμάρια, ιδανικό για χρήση σε καλάμια LRF, καθώς και σε όλα τα ελαφριά καλάμια του egi ή του spin. Το βύθισμα και το κάθισμά τους στο βυθό είναι σωστό με τα γκίνια ψηλά, αποφεύγοντας το ξάπλωμα, ένα ενοχλητικό χαρακτηριστικό που συναντάμε σε μερικές χαμηλού κόστους καλαμαριέρες. Διατίθενται σε τρεις χρωματισμούς : GLO Shirmp, Prawn & Shirmp.
 


Η σειρά των καλαμαριέρων της ΗΤΟ έρχεται να δώσει ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα μας στην αναζήτηση των κεφαλόποδων, ενώ η χαμηλή τιμή της είναι ένα μεγάλο ατού!


Επωφεληθείτε σήμερα από τις ειδικές μας προσφορές! Προσφορές
Επικοινωνία

Στο akistiniakos.gr είμαστε όλοι παθιασμένοι ψαράδες και έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια μεγάλη εμπειρία από τις ψαρευτικές μας εξορμήσεις..
Περισσότερα >>

Φόρμα Επικοινωνίας